Een locatie die inspireert

Zaal huren in Haarlem? Dat doe je bij Krachtstroom by Basecamp in Haarlem. Bij ons staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. Wij beschikken over twee zalen in de Waarderpolder, bij de Lichtfabriek in Haarlem. Daarnaast bieden we verschillende vergaderruimtes aan. Onze ruimtes zijn af te huren voor bruiloften, bedrijfsuitjes, vergaderingen, vrijgezellenfeesten, jubilea of promoties. Zijn we nog iets vergeten? Neem dan contact met ons op, we staan open voor suggesties en we denken graag met je mee!

Bezorg de bezoekers een bijzondere ervaring

Wanneer je een zaal huurt, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. De catering van Basecamp zorgt ervoor dat iedereen op culinaire wenken wordt bediend. Het menu is daarbij flexibel en volledig naar wens in te richten. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Goede bereikbaarheid

Gelegen in de Waarderpolder goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. de A9 ligt op korte afstand en naar Station Haarlem en Spaarnwoude loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is  voldoende ruimte om te parkeren.

Krachtstroom als feestlocatie

  • Sfeervolle locatie met een verhaal
  • Geschikt voor max 200 personen
  • Catering wordt verzorgd door Basecamp
  • Goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer

Daag ons uit