Een locatie die inspireert

Zoek jij een unieke en karakteristieke locatie voor jullie huwelijk? In ons mooie industriële pand zijn er eindeloos veel mogelijkheden! Voor een mooie bruiloft is meer nodig dan een leuke en sfeervolle ruimte. Bij ons staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. Wij beschikken over twee zalen in de Waarderpolder, bij de Lichtfabriek in Haarlem. Zowel de grote als kleine zaal zijn af te huren voor bruiloften, trouwfeesten en nog veel meer. Zijn we nog iets vergeten? Neem dan contact met ons op, we staan open voor suggesties en we denken graag met je mee!

Succesvolle bruiloft met een bijzondere ervaring

Bij Basecamp weten we wat nodig is om van jouw bruiloft een succes te maken. Wanneer je een bruiloft bij ons organiseert, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. Wij helpen je met de organisatie van de trouwerij en adviseren over de locatie indeling, inrichting en technische faciliteiten. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Goede bereikbaarheid

Gelegen in de Waarderpolder goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. de A9 ligt op korte afstand en naar Station Haarlem en Spaarnwoude loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is  voldoende ruimte om te parkeren.

Daag ons uit