Een eventlocatie die inspireert

Het monumentale pand kan het decor zijn voor je volgende feest of evenement. De stijlvolle ruimtes, De Loft met zijn kerkachtige uitstraling of de lichte Ampèrestudio. De eventlocatie die sfeer en gezelligheid ademt. Van bruiloften tot bedrijfsfeesten, van jubileums tot workshops en van verjaardagsfeesten tot congressen, voor elke gelegenheid hebben we de perfecte ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een festivalsfeer met foodtrucks op het grasveld voor het restaurant, een bruiloft in Basecamp of een intieme opzet in een van de kleinere ruimtes. Alles is mogelijk en we denken graag met je mee.

Succesvolle events met een bijzondere ervaring

Bij Basecamp weten we wat nodig is om van een event een succes te maken. Wanneer je een feest of evenement bij ons organiseert, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. Wij helpen je met de organisatie van het volledige event en adviseren over de locatie indeling, inrichting en technische faciliteiten. De catering van Basecamp zorgt ervoor dat iedereen op culinaire wenken wordt bediend. Het menu is daarbij flexibel en volledig naar wens in te richten. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Goede bereikbaarheid

Gelegen in de Waarderpolder goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. de A9 ligt op korte afstand en naar Station Haarlem en Spaarnwoude loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is  voldoende ruimte om te parkeren.

Krachtstroom als eventlocatie

  • Sfeervolle eventlocatie met een verhaal
  • Geschikt voor feesten of evenementen tot 300 personen
  • Culinaire catering verzorgd door Basecamp
  • Advies en ondersteuning bij organisatie event

Daag ons uit