Bezetting

1-80 personen

Oppervlakte

110 m2

Prijs dag

675 euro

Prijs dagdeel

475 euro

Catering

Verzorgd door Basecamp

Voor grotere bijeenkomsten is De Loft precies wat je zoekt. Deze hoge kerkachtige ruimte biedt het topdecor voor de perfecte bijeenkomst, presentatie, bruiloft of privédiner. Op de sfeervolle vide kunnen tot 80 personen terecht.
De ruimte is naar iedere wens in te richten. Heb je een speciaal verzoek of een vraag? Stuur dan een bericht. we denken graag met je mee!

 

Catering

Het team van Basecamp verzorgt met alle plezier de catering tijdens jouw vergadering, training of evenement. Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk. De lunch kan in de vergaderruimtes geserveerd worden maar ook in het restaurant. Check onze Prijslijst voor de mogelijkheden.

Basecamp biedt verschillende koffie- en cateringarrangementen maar gaat ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. Lees meer op de pagina van Basecamp en neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Aanvraagformulier

  • DD slash MM slash JJJJ
  • We zijn doordeweeks geopend van 08:30 tot 17:00. Indien uw bijeenkomst 's avonds of in het weekend plaatsvindt, kunt u afwijkende tijden aanvragen. In het weekend gaan wij open voor min. 100 personen, incl. catering.