Bezetting

1-60 personen

Oppervlakte

90 m2

Prijs dag

625 euro

Prijs dagdeel

450 euro

Catering

Verzorgd door Basecamp

“Standaard in ruimte aanwezig”
Beamer inclusief 122″ scherm
40 stoelen (Tafels op aanvraag)

De Ampère studio is de perfecte plek voor een presentatie tot 60 personen. De ruimte, gelegen op de 1e verdieping van het gebouw, biedt veel licht en heeft een industriële inrichting, daarnaast is de ruimte ook in te richten met tafels voor een vergadering. Deze meeting room is met zijn bijzondere uitstraling dan ook uitermate geschikt voor out-of-the-box brainstormsessies. Heb je een speciaal verzoek of een vraag? Stuur dan een bericht. we denken graag met je mee!

 

Catering

Het team van Basecamp verzorgt met alle plezier de catering tijdens jouw vergadering, training of evenement. Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk. De lunch kan in de vergaderruimtes geserveerd worden maar ook in het restaurant. Check onze Prijslijst voor de mogelijkheden

Basecamp biedt verschillende koffie- en cateringarrangementen maar gaat ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. Lees meer op de pagina van Basecamp en neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Aanvraagformulier

  • DD slash MM slash JJJJ
  • We zijn doordeweeks geopend van 08:30 tot 17:00. Indien uw bijeenkomst 's avonds of in het weekend plaatsvindt, kunt u afwijkende tijden aanvragen. In het weekend gaan wij open voor min. 100 personen, incl. catering.