Vergaderen

Zoek je een inspirerende vergaderruimte in Haarlem? Te midden van Haarlemmerstroom, een bedrijfsverzamelgebied in Haarlem, vindt je de vergaderruimtes van Krachtroom by Basecamp. Relaxen én werken is mogelijk als de locatie inspirerend is, het eten gezond en de koffie verrukkelijk. Ook bieden wij gratis parkeergelegenheid aan. Op deze bijzondere locatie vind je 3 vergaderruimtes.

  • De Ketelhuisvide (100m2) tot 90 personen.
    De Ketelhuis Vide is een apart onderdeel van het Ketelhuis. Op de begane grond van het Ketelhuis zit momenteel het restaurant Krachtstroom by Basecamp. In de vide is standaard een LED-scherm aanwezig, dit maakt de ruimte ideaal voor o.a. bedrijfspresentaties. Ook kun je hier prima een diner organiseren. Wil je zowel de vide als de begane grond huren? Slimme keuze. Door het te combineren krijg je een gelaagde ruimte die extra mogelijkheden biedt. 

 

  • De Ampère Studio (90m2) tot 80 personen
    De Ampère Studio is perfect voor vergaderingen, brainstormsessies, boardroom meetings of bedrijfspresentatie met een grote groep. Dankzij de 2 lichtkoepels bevat de ruimte veel natuurlijk licht. De Ampère Studio heeft een rustige en moderne inrichting. Ook is deze ruimte standaard uitgerust met typische vergaderbenodigdheden zoals een LED-scherm en flip-over. In de Ampère Studio staan een grote vergadertafel en comfortabele stoelen. Liever een andere inrichting? Geen probleem. Wij richten het in zoals jij wilt. De Ampère Studio bevindt zich op de eerste verdieping.
  • De Machinekamer (30m2) tot 25 personen
    De Machinekamer is perfect voor brainstormsessies, boardroom meetings of bedrijfspresentaties. Dit komt door het natuurlijk licht en de rustige en moderne inrichting. De Machinekamer is standaard uitgerust met typische vergaderbenodigdheden zoals een LED-scherm en flip-over. Ook beschikt deze ruimte over een grote vergadertafel en comfortabele stoelen. Liever een andere inrichting? Geen probleem. Wij richten het in zoals jij wilt. De Machinekamer bevindt zich op de eerste verdieping.

Al onze ruimtes zijn voorzien van een sterke wifi verbinding.

Catering Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk. Zo is het mogelijk om lunch in de vergaderruimtes verzorgd te krijgen, of om van ons heerlijk gezonde lunch buffet gebruik te maken. Dit buffet staat dagelijks klaar van 11:30-13:30 en is open voor iedereen! Neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.