Met zijn bijzondere ruimtes en centrale ligging is Basecamp de perfecte plek voor een vergadering, training, workshop of gesprek. Het monumentale pand huisvest 3 sfeervolle meeting rooms die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Met hun unieke ontwerp en bijzondere opzet bieden de ruimtes een inspirerende omgeving, een omgeving die uitnodigt de creativiteit te laten stromen. Na een heerlijke lunch zorgt een wandeling langs het water of door de tuin ervoor dat je zo weer bent opgeladen.

Comfortabel vergaderen 

Elke meeting room is comfortabel ingericht en uitgerust met alle zaken die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Middelen als beamer, scherm en wifi zijn allemaal aanwezig. Schrijfgerei, post-its en notitieblokken, evenals een flipboard zijn beschikbaar wanneer dit tijdig is aangegeven. Ook de catering kunnen we voor je verzorgen. Basecamp, het restaurant en culinaire hart van Haarlemmerstroom zorgt ervoor dat je niks tekort komt met verschillende koffie- en cateringarrangementen. Heb je een speciaal verzoek of een vraag?

Goede bereikbaarheid

Gelegen in de Waarderpolder is Basecamp goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. De A9 ligt op korte afstand en naar Station Haarlem en Spaarnwoude loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is meer dan voldoende ruimte om te parkeren.

Activiteiten

Naast Basecamp bevindt zich ook Mooie Boules en Peakz Padel. Naast het vergaderen is het dan ook mogelijk om een leuke activiteit te organiseren, zoals het spelen van een potje padel of oud-Hollandse spellen als jeu de boules en cornhole.

Maak kennis met Basecamp 

De ruimtes zijn te huur per dagdeel, dag of voor meerdere dagen. De Machinekamer is goed voor groepen van maximaal 14 personen en de stoere Ampère studio is geschikt voor groepen tot 60 personen. De Loft is uitermate geschikt voor bijeenkomsten tot 80 personen. Bekijk de ruimtes hieronder vooral zelf om te bepalen wat het beste bij je past. Heb je een speciaal verzoek of een vraag? Stuur dan een bericht. we denken graag met je mee!

Evenementen met een bijzondere ervaring

Een evenement organiseren? Bij Basecamp weten we ook wat nodig is om van een event een succes te maken. Wanneer je een evenement bij ons organiseert, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. Door een nauwe samenwerken met de Lichtfabriek beschikken we over prachtige binnen- en vooral ook buitenruimtes waar heel veel mogelijk is. Van fakkels tot vuurorgel, podia, tenten en veel meer … Lees meer over evenementen.

Vragen?