Met zijn bijzondere ruimtes en centrale ligging is Krachtstroom by Basecamp de perfecte plek voor een vergadering, training, workshop of gesprek. Het monumentale pand huisvest 3 sfeervolle meeting rooms die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. Met hun unieke ontwerp en bijzondere opzet bieden de ruimtes een inspirerende omgeving, een omgeving die uitnodigt de creativiteit te laten stromen. Na een heerlijke lunch zorgt een wandeling langs het water of door de tuin ervoor dat je zo weer bent opgeladen.

Comfortabel vergaderen 

Elke meeting room is comfortabel ingericht en uitgerust met alle zaken die je nodig hebt voor een succesvolle bijeenkomst. Middelen als beamer, scherm en wifi zijn allemaal aanwezig. Schrijfgerei, post-its en notitieblokken, evenals een flipboard zijn beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Ook de catering kunnen we voor je verzorgen. Basecamp, het restaurant en culinaire hart van Haarlemmerstroom zorgt ervoor dat je niks tekort komt met verschillende koffie- en cateringarrangementen.

Goede bereikbaarheid

Gelegen in de Waarderpolder is Krachtstroom by Basecamp goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. De A9 ligt op korte afstand en naar Station Haarlem en Spaarnwoude loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is meer dan voldoende ruimte om te parkeren.

Maak kennis met Krachtstroom by Basecamp 

De ruimtes zijn te huur per dagdeel, dag of voor meerdere dagen. De Machinekamer is goed voor groepen van maximaal 14 personen en de stoere Ampere studio is geschikt voor groepen tot 70 personen. De Ketelhuis vide is uitermate geschikt voor bijeenkomsten tot 90 personen. Bekijk de ruimtes hieronder vooral zelf om te bepalen wat het beste bij je past. Heb je een speciaal verzoek? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Evenementen met een bijzondere ervaring

Een evenement organiseren? Bij Basecamp weten we ook wat nodig is om van een event een succes te maken. Wanneer je een evenement bij ons organiseert, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. Door een nauwe samenwerken met de Lichtfabriek beschikken we over prachtige binnen- en vooral ook buitenruimtes waar heel veel mogelijk is. Van fakkels tot vuurorgel, podia, tenten en veel meer … Lees meer over evenementen.

Vragen?