Bezetting

1-14 personen

Oppervlakte

30 m2

Prijs dag

300 euro

Prijs dagdeel

200 euro

Catering

Verzorgd door Basecamp

De Machinekamer biedt ruimte aan 14 personen aan grote tafels en is daarmee een uitstekende optie voor een vergadering, training of workshop. De grote ramen laten veel licht binnen en er is ook een  De meeting room is rustig gelegen op de eerste verdieping. Een whiteboard met print, LCD -scherm, en aansluitingen zijn aanwezig. Heb je een speciaal verzoek of een vraag? Stuur dan een bericht. we denken graag met je mee!

 

Catering

Het team van Basecamp verzorgt met alle plezier de catering tijdens jouw vergadering, training of evenement. Of je nou goede koffie, thee met iets lekkers wil, fruit op tafel of belegde broodjes: alles is mogelijk. De lunch kan in de vergaderruimtes geserveerd worden maar ook in het restaurant. Check onze Prijslijst voor de mogelijkheden

Basecamp biedt verschillende koffie- en cateringarrangementen maar gaat ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. Lees meer op de pagina van Basecamp en neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Aanvraagformulier

  • DD slash MM slash JJJJ
  • We zijn doordeweeks geopend van 08:30 tot 17:00. Indien uw bijeenkomst 's avonds of in het weekend plaatsvindt, kunt u afwijkende tijden aanvragen. In het weekend gaan wij open voor min. 100 personen, incl. catering.