Wonder Beans

Sinds 1 december 2023 serveren wij de koffie en thee van Wonder Beans. Want waarom niet top kwaliteit terwijl het beter is voor de mensen en onze planeet? Zo dragen we samen bij aan betere omstandigheden voor de boer en voor het milieu. Wonder Beans is ook een Certified B Corporation.

We schenken Wonder Beans koffie en thee niet alleen in het restaurant en de koffiecorner. Ook in de vergaderruimtes en tijdens events is alle koffie en thee uit de automaten van Wonder Beans. Onze koffieautomaten malen voor ieder kopje verse bonen en serveren een geweldige espresso, lungo, maar ook cappuccino of latte. Neem een arrangement af tijdens je vergadering en geniet van deze luxe.

Waarom?

Waarom niet? Wij waren direct gecharmeerd van het Wonder Beans initiatief. Het past ook helemaal bij onze visie. Als Bas

ecamp streven we naar altijd vers en zoveel mogelijk gezond, met zo min mogelijk afval. En Wonder Beans levert koffie en thee die klimaatpositief is, zorgt voor de boeren die het produceren en dat bij top kwaliteit. 

Bekijk ook de video van Wonder Beans.

Of kijk voor meer informatie op de site van Wonder Beans.

 

Daag ons uit