Een eventlocatie die inspireert

Op zoek naar een locatie voor jouw trouwfeest in Haarlem? Zoek niet verder, want dit vind je bij Krachtstroom by Basecamp. Voor een goed feest is meer nodig dan een leuke en sfeervolle ruimte of feestzaal. Bij ons staat persoonlijke aandacht dan ook centraal. Wij beschikken over twee feestzalen in de Waarderpolder, bij de Lichtfabriek in Haarlem. Zowel de grote als kleine zaal zijn af te huren voor trouwfeesten. Zijn we nog iets vergeten? Neem dan contact met ons op, we staan open voor suggesties en we denken graag met je mee!

Succesvolle trouwfeest met een bijzondere ervaring

Bij Basecamp weten we wat nodig is om van een trouwfeest een succes te maken. Wanneer je een trouwfeest bij ons organiseert, weet je zeker dat je bezoekers een bijzondere ervaring bezorgt. Het karakteristieke pand en de industriële feel van het terrein geven een unieke achtergrond aan een inspirerende, productieve en gezellige dag. Wij helpen je met de organisatie van het volledige trouwfeest en adviseren over de locatie indeling, inrichting en technische faciliteiten. De catering van Basecamp zorgt ervoor dat iedereen op culinaire wenken wordt bediend. Het menu is daarbij flexibel en volledig naar wens in te richten. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Goede bereikbaarheid

Gelegen in de Waarderpolder goed bereikbaar met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer. de A9 ligt op korte afstand en naar Station Haarlem en Spaarnwoude loop je in ongeveer 10 minuten. Op het terrein is  voldoende ruimte om te parkeren.

Krachtstroom als feestlocatie

  • Sfeervolle locatie voor trouwfeesten met een verhaal
  • Geschikt voor trouwfeesten tot 200 personen
  • Culinaire catering wordt verzorgd door Basecamp
  • Goed te bereiken met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer

Daag ons uit