Basecamp is dé plek voor kleinschalige events, bruiloften, en vergaderingen in het Ketelhuis van de Lichtfabriek in Haarlem. Prachtig gelegen in het monumentale gebouw genaamd ‘het Ketelhuis’ zorgen Wesley en zijn team ervoor dat iedere bezoeker zich welkom voelt. Binnen vind je nog de industriële look en de atmosfeer van vroeger. Buiten is er een terras dat vol in het zonnetje ligt. Basecamp is zowel in Haarlem, als Utrecht de ontmoetingsplek waar je werkt, bijeenkomt ontspant, feest en je thuis voelt.

 

Catering van Basecamp

De catering van Basecamp is altijd gemaakt van verse producten van topkwaliteit. Het menu is afwisselend, inclusief voldoende vegetarische en veganistische opties.

Catering bij vergaderingen en events in de Lichtfabriek

Wanneer je komt vergaderen of een evenement organiseert in de Lichtfabriek is het mogelijk de catering door Basecamp te laten verzorgen. Er zijn verschillende koffie- en cateringarrangementen beschikbaar, maar we gaan ook graag met je in gesprek voor een menu op maat. De arrangementen van Basecamp bestaan altijd uit een gezond en royaal aanbod aan verse producten die met veel liefde worden bereid. Vegetarische en veganistische opties worden daarin altijd meegenomen.

Vraag naar ons culinaire kunnen